فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

کیفرخواست عاملان شهادت ۳ نیروی محافظ امنیت اصفهان صادر شد| برگزاری دادگاه متهمان به‌صورت علنی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۸۷۷۰
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
کیفرخواست عاملان شهادت ۳ نیروی محافظ امنیت اصفهان صادر شد| برگزاری دادگاه متهمان به‌صورت علنی+ جزئیات
رئيس كل دادگستری اصفهان به صدور كيفرخواست عاملان شهادت سه نيروی محافظ امنيت در اصفهان اشاره كرد و از برنامه ريزی جهت برگزاری دادگاه علنی آنها در روزهای آينده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین اسدالله جعفری به همراه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و تنی چند از معاونان با سفر به شهرستان شاهین‌شهر و میمه از بخش‌های مختلف دادگستری این شهرستان بازدید به عمل آورد.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان در ادامه دور دوم بازدید‌های خود از حوزه‌های قضایی، به شهرستان شاهین‌شهر و میمه رفت و با حضور میدانی در بخش‌های مختلف دادگستری، دادسرا و شورای حل اختلاف، در جریان روند خدمت‌رسانی‌ها قرار گرفت.

وی در حاشیه این سفر از تلاش جهادی قضات و کارکنان دستگاه قضایی در شهرستان شاهین‌شهر و میمه تقدیر و ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در آینده‌ای نزدیک شاهد افزایش کیفیت خدمت‌رسانی به مردم این شهرستان خواهیم بود.

رئیس دادگستری استان اصفهان از افزایش آمار ورودی پرونده و کمبود نیروی اداریی و قضایی به‌عنوان دلایل وجود اطاله دادرسی در دادگستری شاهین‌شهر و میمه یاد کرد و گفت: به‌علت کمبود نیروی اداری و قضایی و همچنین افزایش آمار ورودی پرونده به دادگستری شاهین‌شهر و میمه تا حدیی با اطاله دادرسی در این حوزه روبرو هستیم که با تخصیص ۲۰ نفر نیروی اداری و تعدادی نیروی قضایی تا چند ماه آینده این مشکل تا حد زیادی برطرف خواهد شد.

وی میانگین آمار صلح و سازش شورای حل اختلاف شاهین‌شهر و میمه را ۵۱ درصد اعلام کرد و بیان کرد: با تلاش مجدانه و کار جهادی مجموعه شورای حل اختلاف، دادستان عمومی و انقلاب و رئیس دادگستری شاهین‌شهر و میمه آمار ۹ماهه صلح و سازش در پرونده‌های شورای حل اختلاف این شهرستان ۵۱ درصد است و این آمار هم از میانگین کشور و هم از میانگین استان بالاتر است.

وی همچنین پیرو هشدار رییس قوه قضایی مبنی بر برخورد با تحریک کنندگان و تهدید کنندگان برای اعتصاب کسبه و رانندگان، از صدور دستورات ویژه قضایی جهت شناسایی و دستگیری این افراد خبر داد و اذعان کرد: از نظر دستگاه قضایی افرادی که با تهدید و ارعاب و یا با تحریک یا تطمیع کسبه و رانندگان برای اعتصاب موجبات بروز نارضایتی و احساس ناامنی برای کسبه و رانندگان را فراهم می‌کنند؛ با قدرت وفق قانون برخورد خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان در پایان به صدور کیفرخواست عاملان شهادت سه نیروی محافظ امنیت در اصفهان اشاره کرد و از برنامه ریزی جهت برگزاری دادگاه علنی آن‌ها در روز‌های آینده خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفری با حضور در یک واحد تولیدی که به دلیل مشکلات مالی در آستانه ورشکستگی است دستوراتی در جهت رفع برخی مشکلات این واحد تولیدی صادر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->